"Velkommen til mit laboratorium. Her bliver der forsket i indtryk og udtryk."

fredag den 27. april 2012

Føler du dig heldig...?

 


Har du husket at deltage i min Give away? 
Nu er der kun 3 dage tilbage, inden jeg trækker vinderen af en skøn lille KrammeSKY i super lækker blød hvid imiteret 
isbjørne pels med allergivenligt polyfyld :-)
Du kan læse betingelserne og deltage HER (klik klik)!!

torsdag den 26. april 2012

Gode naboer...♥ ♥ ♥Gode naboer er guld værd :-) Først kom min kære tidligere nabo Lykke med garn og tekstiler i lange baner. Bare sådan lige fordi hun tænkte det var noget jeg kunne bruge. Og så kom min kære nuværende nabo Rikke og lærte mig at hækle, bare lige sådan over en kop kaffe. Og da jeg jo sidder midt i momsregnskabet, har jeg jo ikke brug for flere undskyldninger for at lave overspringshandlinger.... og vupti havde jeg lige brugt et par dage på at hækle et betræk til en lidt for kedelig lampeskærm. Det kunne være sjovt at se om andre i blogland har strikket eller hæklet lampeskærme, syntes du ikke?

fredag den 20. april 2012

Tandfeérne flyver...
Tandfeérne flyver fra reden. Der må være mange børn der taber tænder i øjeblikket, for nu syntes jeg der er ved at blive tomt her i reden. Ynglings niecen har selvfølgelig fået sin tandfe og selvom der godt kan gå lang tid før hun taber tænder, så er hun begyndt at tænke meget over "hende-den-lille-der-kan-flyve-og-som-samler-på-tænder". I morges skrev hun et lille brev til tandfeen for at sige, at hun altså rigtig gerne ville med op at flyve, når hun kom forbi. Der er nu to sedler i pungen, og den ligger i sengen om aftenen og hygger med bamse. Bare så sødt. :-) Hvis du gerne vil have en tandfe skal du være hurtig for der er kun 4 tilbage og jeg ved ikke hvornår jeg får mulighed for at sy nogle flere. De er nemlig lavet i det skønneste håndfiltet uld fra Nepal og det er ikke nemt at finde. Man kan købe masser af hobbyfilt men det er faktisk mest af af alt lavet af syntetiske fibre og har heller ikke den rigtige tykkelse eller indfarvning. Hvis du ved hvor jeg kan købe 100% ren håndfiltet uldfilt så skriv endelig til mig, det ville være en stor hjælp :-)
 

onsdag den 18. april 2012

Et Århusiansk Designkartel...
Vil du være med til at danne et århusiansk Designkartel?
Jeg er blevet kontaktet af Line og Christine, som har fået en super god ide. Inspireret af Designkartellet i Brønshøj syntes de, at Århus er moden til en jysk omgang Designkartel. Et butiksfællesskab for en samling kreative sjæle, der ønsker en inspirerende platform at sælge deres produkter fra. Alle tiders ide i disse finansgrise tider :-)
Nogen at dele udgifterne med og samtidig et kreativt miljø til dialog og gensidig opbakning. Lyder det ikke bare godt? Man behøver ikke have en blog for at være med, og du binder dig ikke til noget lige nu, hvis du bare er nysgerrig. Kom frisk og lad os se hvad vi kan præstere i fællesskab :-) Du kan læse mere og tilmelde dig her ovre hos Line.

lørdag den 14. april 2012

Kan du hækle...?
Fandt dette skønne håndarbejdshæfte eller nærmere et par sider, fra Hendes Verden, uge 40 - 1978. Er de ikke skønne de damer? "Yndige kraver til mor og datter" ;-) Jeg fandt også den smukkeste tilvirkede krave i hvidt. Min svenske svigermor var ved at falde ned af stolen, da hun så mig med den i går. Hun syntes jeg lignede en "hushållerska". Nu skal det altså også lige nævnes at jeg altid går i sort, altså som i ALTID! Så jeg kan jo godt se hvad hun mener. Jeg syntes kraven er helt vidunderlig og har du set, man kan også lave matchende manchetter til!? (fnis) Men nu kan jeg jo ikke hækle, i hvert tilfælde kun lige til husbehov, så.....Kan du hækle? Og vil du gerne have opskriften?  Så send mig en mail, så sender jeg en kopi flux til dig :-) God fornøjelse!

fredag den 13. april 2012

Haste bestilling...Lige dagen før påske, blev jeg kontaktet af Birgitte. Hun ville høre om jeg kunne nå at sy og sende en Kys-kjole, så den kunne være fremme i København til hendes nieces 4 års fødselsdag?! Hun havde lige opdaget min blog og skrev så mange PÆNE ting om mine rarebird produkter, at jeg simpelthen-ikke-kan-gentage-det-her-uden-at-blive-pinligt-berørt. Tak Birgitte, det glæder mig SÅ meget! :-) Gang i symaskinen og så ellers op på cyklen og afsted til posthuset og tju bang chokolademand var den sendt afsted ekspres mod København. Kjolen nåede frem og gjorde stor lykke hos både store og små. Det er SÅ fedt når andre kan lide det man laver. Personlige kreative udtryk er jo altid med en hvis portion hjerteblod involveret. Fortalte jeg også at pakken skulle pakkes ind som gave inden den røg afsted?

tirsdag den 10. april 2012

Besøg af Tandfe og Påskehare...
Vi har både haft besøg af tandfeen og påskeharen her i helligdagene! Og SOLEN var skam også på visit i torsdags, så fodbolddrengen og jeg pudsede liiiige vinduerne i hele huset. Det er vi meget tilfredse med :-)

torsdag den 5. april 2012

GÆK-away...


Så lykkedes det endelig at beslutte mig :-)
Min påske-solskins-forårs giveaway bliver et stk. super blød krammeSKY  fra rarebird! Blød og lækker som en lille påskehare, påskekylling eller påskelam ;-) Den vil blive elsket af store og små, drenge som piger, så her kan alle vidst være med :-)
Reglerne er således:
1 lod til faste læsere - nye såvel som gamle 
eller 
3 lodder til faste læsere, der samtidig reklamerer for giveaway'en med billede og link via egen blog
Skriv i kommentarfeltet, hvor mange lodder du deltager med 1 eller 3
og husk at skrive din mailadresse, hvis den ikke er fremgår andre steder. 

Den 1. maj vil jeg så trække lod blandt alle der deltager. 
Held og lykke og rigtig god påske til jer alle der ude :-)
 

tirsdag den 3. april 2012

GÆK-away....I anledning af Påsken og foråret og det dejlig solskin har jeg tænkt at en Giveaway må være på sin plads :-) Jeg ved bare ikke lige hvad det skal være, men det skal helt klart være et rarebird produkt. Skal lige beslutte mig, så hold øje med bloggen hvis du føler dig heldig ;-)

søndag den 1. april 2012

Aprilsnar...Ja, hvad er nu det? En fisk i en gynge? Er det ikke bare så fuldstændigt skørt og mærkeligt? Jeg måtte altså lige undersøge hvad de franskmænd har gang i, da jeg fandt dette gl. kort hos hende her. Det er åbenbart noget med at man d. 1. april skal tegne en fisk og klister den på ryggen af folk med en frisk bemærkning uden altså at de opdager det ;-) HALLO HALLO You french you!  De er skøre de gallere ;-) Du kan se mere på denne blog :-) Men anyway kortet er da helt vildt skønt, syntes du ikke?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...