"Velkommen til mit laboratorium. Her bliver der forsket i indtryk og udtryk."

onsdag den 22. juni 2011

Den der ler sidst, ler bedst....I kender den sikkert godt. Men jeg kan altså ikke få nok af den her kortfilm. I min føljeton kommer jeg altså ikke uden om at præsentere denne, den ultimative rarebird. Elsker den af hele mit hjerte ;-) Men man skal måske også have prøvet at blive mobbet som barn, for at grine så avanceret længe som jeg gør...  hver gang jeg ser den. Og jeg ser den ofte. Den gør mig altid i bedre humør. God fornøjelse :-)

søndag den 19. juni 2011

Overspringshandlinger...
Har fået syet en del kjoler, men så tog inspirationen over. Pludselig havde jeg så fået lavet en lille kyse-serie med stjernetegn. Okay nå, fuldstændig uden for målgruppen, men hva`, man har vel lov til lidt kunstnerisk frihed ;-)

lørdag den 18. juni 2011

Horton hears a who...
Denne her er på udsalg lige nu hos boghandleren. Det er den oprindelige udgave af "Horton hears a who" af Dr. Seuss fra 1954. Skøn som film også. Se filmen og læs bogen. Bogen er ligesom filmen på vers, og selvom den virker mindre farverig end filmen, er det altid godt for børns sprogforståelse at få læst op, især når det rimer. " I en middagsstund inde i regnskovens indre tog Horton et bad for at svede lidt mindre med måsen i mudder, med plask og med sprøjt. Men så lød der en lyd. det var ikke ret højt..."

fredag den 17. juni 2011

Træk mig nu baglæns ind i fuglekassen...Da jeg mødte min mand præsenterede han mig for denne her. Her er også en skøn fugl med; optimisten Sofus Gundersen, som siger de herligste ting. Den kan købes på dvd, men den får også repremierer på det store lærred den 30 juni i år. Så hiv fat i ungerne og træk dem baglæns ind i biografkassen ;-) I vil alle forlade mørket med et smil. Endnu et eksempel på en krøllet hjerne der har fulgt sit hjerte og lavet noget helt enestående. Hurra for Caprino!

onsdag den 15. juni 2011

Og så kom den her...


That`s what friends are for...

Noget af det største der skete for mig som barn, var da Junglebogen kom frem. Vi havde hverken video eller dvd'er den gang, men jeg gik på biblioteket næsten hver dag for at høre denne historie igen og igen. Pragtfuld film og den danske lydside er helt fantastisk med superdygtige musikere og en fantastisk god oversættelse. En genistreg. Gribbene var og er stadig mine favoritter; "Vi har endnu ikke mødt nogen der ikke faldt i vores smag. " ;-)


søndag den 12. juni 2011

Det startede med denne...

Da jeg var barn var der én ting, der kunne få mit hjerte til at banke. Og det var denne scene fra Askepot. Jeg var ligeglad med resten af historien og prinsen syntes jeg var fuldstændig uinteressant. Men kjolen, nej egentlig ikke kjolen, men det musene og fuglene kunne med nål og tråd var helt fortryllende. Tænk at kunne forvandle og skabe. Jeg vidste lige præcis hvad jeg ville være når jeg blev stor. Elsker stadig den scene... Glædelig Jul! nej, nej, nej! ;-) Klik klik

fredag den 10. juni 2011

The rare bird of fashion...

Mød Iris Apfel. Navnet "rarebird" er en hyldest til en af mine store guruer inden for mode. Hun er ikke designer, men en skøn kvinde med stor kærlighed til mode. Og hvilken stil hun havde. :-) Hun er en evig kilde til inspiration, en modig kvinde der gav pokker i vold om hvad andre tænkte om hende. Helt klart et forbilledligt eksempel på en kvinde der nægter at kede sig. 
Tak Iris. Nobody does quirky quite like Iris.http://www.nytimes.com/2005/11/17/fashion/thursdaystyles/17IRIS.html


torsdag den 9. juni 2011

Mønster magi...

Har fundet de mest fantastiske konstruktionsbøger i den lokale boghandel. Havde det som et lille barn juleaften. En skøn men sjælden oplevelse. Som voksen er der langt imellem den slags. Har den slags oplevelse mest med fagbøger. Sug i maven og fornemmelsen af at eventyret venter lige om hjørnet. Indrømmet jeg er en fagnørd af de helt store. Disse bøger af  Tomoko Nakamichi er helt vidunderlige, smukke og konstruktive ;-)

tirsdag den 7. juni 2011

"Fantasi er vigtigere end viden"...

Albert Einstein skulle have sagt ; "Når jeg ser på mig selv og mine tankemetoder, må jeg konkludere at fantasiens gave har betydet mere for mig, end evnen til at tilegne mig ny viden." Jeg har tre uddannelser indenfor tekstilbranchen, min far var selvstændig tekstilmand i 40 år, og tit har jeg følt at al den viden jeg havde var en hæmsko af uoverstigelige dimensioner. Jeg har set så mange få succes på et meget ringe fagligt grundlag. Men tit er det sådan at når man giver slip og lader fantasien tage over og glemmer at være så pokkers resultatsorienteret så bliver processen fantastisk livsgivende og resultatet... særdeles positivt overraskende.

torsdag den 2. juni 2011

Designerens veje er uransalige...
Fandt et fantastisk parti af originale vintage bånd på nettet for et par måneder siden. De er ubrugte og velbevarede, og velsagtens fra 70érne. Jeg kan slet ikke vente med at se hvad min krøllede hjerne kan få ud af dette. :-)

onsdag den 1. juni 2011

De mærkeligste ting...Ja, det er de mærkeligste ting man lader sig inspirere af. Og det er aldrig til at sige i hvilken afdeling af hjernen det lagre sig. Eller hvor længe det skal ligge der før det manifestere sig. Den kreative proces er uforudsigelig og endda mange gange ligefrem underfundig. Hvad mon det menneske der har lavet dette foto for ca.100 år siden dog haft gang i? Nuttede er de da, men også mærkeligt groteske, ikke sandt? Fotoet er hentet fra en af mine ynglings blogs, det er også hende der har leveret råstoffet til mit logo. Du kan finde hende her http://graphicsfairy.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...